Duikassistentie bij storingen en calamiteiten.

Hercules Duikbedrijf heeft nagenoeg altijd een complete duikploeg met materieel ter beschikking. Zo kunnen we snel reageren op calamiteiten en storingen waarbij de inzet van duikers gewenst is. Door deze snelle inzetbaarheid heeft u minder last van stilstand van personeel en materieel. Ook blijft de gevolgschade voor de omgeving en het milieu hierdoor tot een minimum beperkt.

Voor vaste opdrachtgevers zijn wij in 99% van de gevallen binnen 2 uur ter plaatse.

Snel inzetbaar

 

Hercules Duikbedrijf is een compacte, flexibele organisatie met korte lijnen.

Wij beschikken over een groot assortiment aan eigen materieel en een solide netwerk van ervaren duikers en leveranciers. Hierdoor zijn we voor vaste opdrachtgevers in de meeste gevallen in staat om binnen Nederland binnen 2 uur een volledig uitgeruste duikploeg ter plaatse te hebben.

 

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en schakelen ons in voor de meest uiteenlopende calamiteiten en storingen. Zo werken wij onder andere voor verzekeraars, aannemers, de overheid, rederijen en eindgebruikers.

 

Veel voorkomende calamiteiten zijn onder andere:
# bergen van een schip
# bergen van een voertuig
# afdichten van lekkages
# klaren van scheepsschroeven
# vrijmaken van sluisdeuren
# oplossen van overige storingen

 

Voor vaste opdrachtgevers bieden wij onze dienstverlening 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Heeft u interesse in deze dienstverlening?
Neemt u dan contact met ons op.