Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hercules Duikbedrijf is als onderaannemer van Mourik Infra betrokken bij het grootschalig onderhoud van de #stuwen #linne, #roermond, #Belfeld en #sambeek (#gronst-project) en vorige week zijn wij gestart met de duikwerkzaamheden ten behoeve van het plaatsen van de jukkenkuip op de poireestuw in #roermond.
Met behulp van deze gigantische droogzetkuip worden de jukken van de stuw tijdelijk drooggezet voor onderhoudswerkzaamheden.

Opdrachtgever van het GRONST-project is Rijkswaterstaat.

Hercules Duikbedrijf B.V.
professionele onderwaterwerkzaamheden
Tel. 0344-630830
www.duikbedrijf.nl
#duikbedrijf
... See MoreSee Less

5 months ago
Hercules Duikbedrijf is als onderaannemer van Mourik Infra betrokken bij het grootschalig onderhoud van de #stuwen #Linne, #Roermond, #Belfeld en #Sambeek (#GRONST-project) en vorige week zijn wij gestart met de duikwerkzaamheden ten behoeve van het plaatsen van de jukkenkuip op de poireestuw in #Roermond.
Met behulp van deze gigantische droogzetkuip worden de jukken van de stuw tijdelijk drooggezet voor onderhoudswerkzaamheden.Opdrachtgever van het GRONST-project is Rijkswaterstaat.Hercules Duikbedrijf B.V.
professionele onderwaterwerkzaamheden
Tel. 0344-630830
www.duikbedrijf.nl
#duikbedrijfImage attachmentImage attachment

Een leuke video over onze werkzaamheden in hartje #utrecht in fijne samenwerking met RPS Nederland B.V. en de Gemeente Utrecht!


RPS on LinkedIn: Boeiend werk als inspecteur kunstwerkenbeheer
Als inspecteur kunstwerkenbeheer kom je op toffe plekken en ben je actief bij interessante projecten, zoals voor de kademuren in hartje Utrecht. Maar wat maakt…
... See MoreSee Less

8 months ago

0 CommentsReageer op Facebook

Laad meer