Over Ons

Hercules Duikbedrijf is reeds in 1978 opgericht en richt zicht voornamelijk op inshore duikwerkzaamheden.
Als professioneel duikbedrijf verrichten we de meest uiteenlopende werkzaamheden onder water.
Hercules Duikbedrijf beschikt dankzij ruim 35 jaar ervaring over de juiste kennis, mensen en middelen om uw opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren. 

Ruime ervaring & inzetbaarheid.

Hercules Duikbedrijf is opgericht in 1978.
Als professioneel duikbedrijf verrichten we de meest uiteenlopende werkzaamheden onder water. Dankzij deze jarenlange ervaring durven we te zeggen dat ons geen enkel duikwerk meer vreemd is en we een belangrijke bijdrage geleverd hebben aan vele honderden projecten onder de waterlijn.
We zijn dan ook zeer breed inzetbaar voor nagenoeg alle denkbare werkzaamheden onder water.


Flexibel, betrouwbaar & meedenkend.

Dankzij een uitgebreid assortiment van eigen materieel, vakkundige medewerkers, gedegen werkprocedures, duidelijke communicatie en een flexibele organisatie met korte lijnen zijn wij in staat om onze beloftes waar te maken.

We denken graag in oplossingen en onze jarenlange ervaring helpt ons hierbij om voor elke nieuwe uitdaging een passende aanpak te bedenken, zodat we samen met onze opdrachtgever een juiste uitvoering kunnen garanderen.Veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Duikwerk is van oorsprong een risicovol vak,
maar op het gebied van veiligheid doen wij geen concessies. In de laatste jaren is er veel verbeterd op het gebied van veiligheid, dankzij strengere eisen aan personeel en materieel.

Wij conformeren ons volledig aan de laatste wetgeving op het gebied van Werken onder Overdruk. Hiernaast zijn wij als bedrijf VCA gecertificeerd en houden we regelmatig interne veiligheidstraining.


Onze opdrachtgevers: