Materieel

Hercules Duikbedrijf heeft nagenoeg altijd een complete duikploeg met materieel ter beschikking.
Zo kunnen we snel reageren op werkzaamheden waarbij de inzet van duikers gewenst is. 

Duikbussen.

Voor standaard duikwerkzaamheden beschikt Hercules Duikbedrijf over een aantal compleet ingerichte duikbussen. De bussen zijn standaard voorzien van onder andere twee complete duiksets, videosysteem, handgereedschappen en een stroomaggregaat.

 

 


BE-Combinatie.

Voor werkzaamheden waarbij de inzet van aanvullend gereedschap gewenst is, beschikt Hercules Duikbedrijf over een BE-combinatie, welke is voorzien van onder andere twee complete duiksets, videosysteem, handgereedschappen, een stroomaggregaat, las- en brandgereedschappen, hydraulische gereedschappen en een volledig ingerichte werkplaats.


Varend materieel.

Voor werkzaamheden vanaf het water, beschikt Hercules Duikbedrijf over een tweetal multifunctionele aluminium werkboten, de Aquaterra en de Aquality, welke zijn voorzien van o.a. maritieme communicatieapparatuur, werkverlichting en stroomvoorziening. Beide boten zijn trailerbaar en hierdoor snel op iedere werklocatie inzetbaar. Bekijk hier meer specificaties van de Aquaterra.


Aanhanger/container.

Bij grotere projecten, waarbij het gewenst is om gedurende een langere periode een duikunit op locatie te hebben, beschikt Hercules Duikbedrijf over volledig ingerichte aanhangers en containers. Deze is standaard voorzien van onder andere twee complete duiksets, videosysteem en handgereedschappen. De duikunits kunnen eenvoudig aan boord geplaatst worden van een schip of ponton.


Duikmaterieel.

Hercules Duikbedrijf maakt voor haar werkzaamheden uitsluitend gebruik van goed onderhouden en gekeurd duikmateriaal, wat voldoet aan de laatste eisen van de wetgeving op het gebied van Werken Onder Overdruk. Dankzij moderne duikapparatuur zijn wij in staat om veilig, nauwkeurig en betrouwbaar onze werkzaamheden uit te voeren.

 


Overig materieel.

Hercules Duikbedrijf beschikt over een zeer ruim assortiment aan eigen materieel en gereedschappen zoals pompen, aggregaten, compressoren, taatskuipen en specialistische (onderwater)gereedschappen.
Hiernaast maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk van professionele partners, waardoor we bijna altijd volledig self-supporting de werkzaamheden kunnen uitvoeren.