Duikinspecties civiel.

De onderwaterinspecties van Hercules Duikbedrijf zorgen voor duidelijkheid. Onze professionele duikers hebben veel ervaring in het inspecteren van civieltechnische constructies. Met moderne foto- en videoapparatuur vormen zij als het ware uw ogen onder de waterlijn. Aan de hand van uw opdracht inspecteren wij bijvoorbeeld op samenstelling, conditie, degradatie en schade.

Wilt u meer inzicht onder de waterlijn?

Kijk live mee met de duikers

 

Tijdens een duikinspectie heeft u de mogelijkheid om live mee te kijken en te communiceren met de duiker.

 

Beeld en geluid worden hierbij continu opgenomen. Zo kunt u later altijd informatie terugzoeken en gaan er geen belangrijke gegevens verloren.

 

Naast visuele inspecties voeren wij ook verschillende (non-)destructieve onderzoeken uit, zoals ultrasoon staal- diktemetingen, kernboringen, indringingsdieptemetingen, het nemen van (bodem-)monsters en het uitvoeren van multi-beam peilingen.

 

Ook duikinspecties volgens de NEN 2767-4 conditiemeting zijn mogelijk.

 

De resultaten van een inspectie vatten we voor u samen in een duidelijke rapportage voorzien van heldere conclusies en adviezen en een kostenbegroting. Ook krijgt u hier de beschikbare beeldopnames en meetgegevens bij.

 

Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere ingenieurs- en adviesbureaus, waterschappen, gemeentes, Rijkswaterstaat, aannemers en eindgebruikers.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.