Duikwerkzaamheden brandbeveiliging.

De werking van een sprinklerinstallatie moet te allen tijde gegarandeerd zijn. Inspecties zijn dus noodzakelijk, maar mogen niet onnodig veel tijd kosten. Daarom is een inspectie door beroepsduikers voor veel bedrijven een uitkomst.
Hiermee voorkomt u onnodige down-time. Het bluswater blijft op deze manier namelijk in de tank of kelder aanwezig, waardoor de brandbeveiligingsinstallatie snel weer in bedrijf gesteld kan worden na de inspectie.

Uw reinwateropslag snel en grondig laten inspecteren?

Inspectie, onderhoud en reparatie

 

B-controle reinwateropslag conform TB67B.
Onze deskundigeduikers maken altijd gebruik van een videocamera en communicatiesysteem. Daardoor kunt u als opdrachtgever of inspecteur live met de duiker meekijken. Na afloop van een inspectie ontvangt u van ons het beeldmateriaal direct op een USB-stick. Ook sturen wij u binnen een week een complete rapportage.

 

Naast inspecties voeren onze duikers ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit, zoals het reviseren of vervangen van appendages en het reinigen van de opslag.

 

Behalve van foto- en videoapparatuur maken onze duikers ook gebruik van een endoscopische camera en ultrasone staaldiktemeter voor in- en uitwendig onderzoek van bijvoorbeeld leidingen en appendages.

 

Onze bedrijfswagens zijn compleet uitgerust, zodat wij uw opdracht volledig self-supporting kunnen uitvoeren.

 

Veiligheid boven alles

 

Veiligheid tijdens de duikwerkzaamheden staat bij ons voorop. Wij zijn VCA-gecertificeerd, conformeren ons aan de huidige Arbowetgeving en zijn op de hoogte van de laatste regel-geving, zoals het Technisch Bulletin 67B van het CCV.

 

Bent u geïnteresseerd in onze duikinspecties of andere duikwerkzaamheden in de brandbeveiligingssector?

 

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.